Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.fredag 20 april 2012

Torsdagstema - Det här gillar jag
Denna totalt gråmulna regniga dag längtar jag till "Den glade bagaren" på Skansen i Stockholm. Varmt och skönt med en doft av nybakat bröd mötte i dörren. Sen bagarens underbara varma leende förstås.
Gillar det vackra vackra fönstret som immar sig av värmen från ugnarna och förgylls med två fina hederliga fotogenlampor.


6 kommentarer:

Annemor sa...

Det er ikke rart om man liker seg der.
Duften av nybakt er herlig.
Hilsen mormor på klagemuren.

Erik Semlan sa...

Fina bilder från ett gulligt bageri. Vid det bakbordet skulle jag kunna stå och baka något gott och titta ut genom fönstret...
Tack för din kommentar, visst är kyrkan fin. Bra tips också. :-)

BP sa...

Här nästan känner man doften av nybakat. Å dina bilder återger verkligen atmosfären. Snyggt och väl behövligt i detta trista väder!

SigridfraEnget sa...

AH! Jag känner doften av nybakat...

Monica o Jacob sa...

Vilka ljuvliga bilder något att bli riktigt glad av, man känner den goda lukten av nybakat bröd;-)
Ha en skön fredagkväll;-)

juanna sa...

Det var en riktigt glad bagare...
O det doftar så ljuvligt!!