Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.lördag 30 april 2011

PROTEST - Mollan gör facebook inlägg - "Hundar borde inte badas"

I morgon fyller jag 13 år, det är en hedervärd ålder för en hund! Trots detta ska jag, nyss parfymerad och rullad i massa godsaker nere i hästhagen, badas, eller rättare sagt stå ut med att duschas!!! Tyvärr har jag ingen egen e-post adress men jag försöker och försöker gå in på på facebook - för nu vill jag faktiskt ha hjälp att protestera. "Hundarna demonstrerar, hundarna har fått nog......" Ja ungefär så! Sen lär jag ju bli bloggad och utlämnad med alla mina hyss i morgondagens inlägg.
Saknar min älskade svarta sambo, Sigge så mycket, tyvärr finns han inte med oss längre, men jag vet att han är där ute och kan trösta. Försöker nå honom på chatten, vet att han kommer att skriva på min protestlista. Tack det var allt för idag! Blir tacksam för stödjande kommentarer - "Hundar borde inte badas"
3 kommentarer:

Sammet / juanna sa...

Eftersom jag är katt får du mitt fulla stöd. Tviiii för bad!

Anonym sa...

Hoppas du fått fler som protesterar! Det är du väl värd/E

Anonym sa...

Har du bara fått en på din protestlista?