Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.torsdag 7 april 2011

Promenad i parken och lite udda prylar

Denna blåsiga torsdag får mig osökt att tänka på förra torsdagen, 31 mars, då solen sken så vackert under eftermiddagen och det blev dags att ta en liten hundpromenad. Jag blev glad redan då vi klev ut ur porten! Några små, små tulpaner höll på att slå ut. Allt som minner om vår blir "man" ju glad över. Fåren bräkte så trivsamt i Aspuddens djurpark så kosan gick ditåt. Några troligtvis alldeles nyfödda små killingar pep innanför en nätdörr. Men en liten något äldre, försigkommen krabbat försökte redan läsa och lära sig vad som gäller när det gäller de sociala koderna i parken. Naturligtvis övervakad av en mycket stolt mamma.

Två hästar solade sig i hagen, tror att den ena var ett föl? De såg ut att ha det så bra som hästar ska ha det! En blåsig dag som denna. Står de kanske inne i stallen och mumsar på nåt gott. Hö, havre eller "fårmat" gamla granar eller så.
Det är inte svårt att förstå barnens fascination och förtjusning!
SAKER OCH TING
Håller man ögonen öppna kan man se och beskåda både det ena och det andra, som här nedanför, ett par kvarglömda brallor - det som göms i snö kommer upp i........! Eller varför inte ett par dojor över en telefonledning som betraktas av en ganska skojig "ful gubbe". Ja, det finns många installationer och mojänger där ute i verkligheten. Undrar just hur de kom dit???

2 kommentarer:

Erik "Semlan" sa...

Linnéaparken är en fin oas som jag verkligen hoppas att inte de borgerliga politikerna i Stadsdelsnämnden och i Stadshuset förstör genom sin iver på förtätning i vår närförort. Fina foton på djuren i 4H-parken I-B! :-)

Unknown sa...

Morrn Linnea.

Här du förklaring varför det hängde skor på ledningarna.
Det är från wikipwdia, på engelska.
http://translate.google.com/translate?hl=sv&sl=en&tl=sv&u=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FShoe_tossing&anno=2
Varså god.
Hasse A