Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.lördag 23 april 2011

PÅSKAFTON - Besök i hönsgården

En nykläckt kyckling, så duning, fjunig och söt som bara en liten kyckling kan vara.

Idag är det påskafton som till skillnad från igår, är en glad dag.

God mat, godis och det är egentligen idag vi ska önska varandra Glad Påsk!

Vi är hönsvakter! De ska ut om dagen och picka i sin lilla hönsgård! In om natten i den för ändamålet i ordninggjorda husvagnen. Våra grannar har rest bort med sin husvagn, dotter, måg och barnbarn under helgen.

En av de vita hönorna är min och heter Britta, den bruna längst bort mot grinden heter Anja benäms som "Fulanja" tillhör också familjen. Våra tidigare hönor har hetat Inga och Gill - Greta och Garbo. Men de är i hönornas himmel nu. Några majsburkar, 20:- i månaden är inackorderingsavgiften. Små söta ägg till frukost, mums!
Den nuvarande lilla tuppen heter Elton, han skrockar så förnöjt och låter som om han vore i målbrottet då han på tuppars sätt vill gala. Det är så rofyllt att sitta och bara titta! En av mina favorit bloggar heter "Blommor och Höns" finns att tillgå på högra sidan av bloggen.

Så då till Siggestorps egen lilla hönsgård som stolt är placerad mitt på köksbordet.
Jo, det är ju V-75 idag så Acclaim hälsar. Han sprang igår på Sundbyholm och vann. Så idag tänker han bara lata sig.

Glad Påsk på er allesammans!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för en rolig blogg!/E