Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.torsdag 10 november 2011

Hojar - Mälaren runt

Olika hojar som kunde beskådas från motorvägsbron i Kjula under Mälaren runt. Det regnade precis hela dagen, så det var nog tufft för förarna. Har lekt lite med bilderna.

Lika skruvat som att jag själv har körtkort för tung motorcykel är den här bilden som illustrer detta. MC kort ingick då på den tiden då jag tog körkort och det hänger med än


När hojarna passerat min kameralins så höjde flera handen till en hälsning, kunde själv inte se det men mitt sällskap noterade detta.

3 kommentarer:

juanna sa...

Ditt photoshop kommer till nytta ser jag.
Här var det konst.
Gillar sista bilden lite extra mycket.....

Anonym sa...

Själv åkte jag hoj. Tiotusentals mil i Europa. Även i det regn som så vackert visas på bilderna. För oss två var det inte poesi, utan fattigt resande på det sätt vi hade råd med. Man behöver inte göra ett konstnärligt utryck till en klassfråga men jag kan påminna fotokonstnärskan om att när vi stannade till på en campingplats i Portugal så kom en ung kille fram till oss. Han frågade vad hojen kostade och när jag sa det sa han: Det är tre årslöner för mig!.
Vackra bilder I-b, såklart. Saknar en dam bakpå dock. En Ping!

Du vet vem. :-(

Anonym sa...

HÄRLIGA bilder, tänk vad roligt man kan ha om man har ett par timmar över och några bilder att roa sig med! De här var ju som klippt och skurna för den typen av redigering, det är inte alla bilder som "tål" det.
En vacker dag skall jag också hinna med sådant, men det dröjer inan dagen blir SÅ vacker, hehe...

Det är lite för mycket annat omkring mig nu ett tag för att hinna med trissandet, kanske hinner jag, kanske inte!?
Ha en toppenbra helg i vilket fall.