Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.lördag 28 maj 2011

TAKTORER - BarvaHäftig lördag den 21 maj, allt gammalt i fordonsväg hade kommit ut ur ladorna. Detta inslag får handla om helt fantastiska ålderdomliga traktorer som faktiskt ännu orka ta sig fram! En röd en grön och en blå. Senare kommer en orange, grågrön och lite mera.

Här kommer en röd, Volvo, årtal har jag ingen aning om! Den blå är en Ford och den gröna är den kära Munktellen. Min kompis Johan vet! Så han får rätta till mig sen.
Fotade gjorde jag, men filmade gjorde AM Görebrant.
Gammal som - vet inte vad.Fler bilder finns på otroligt vackra fordon, en gammal hedervärdig Ford, sportbilar och annat men de får vänta lite till framtida blogginlägg!
Känner du igen något så kommentera gärna och bidra med din kunskap.

3 kommentarer:

Evashusotorp sa...

Härliga gamla traktorer, själva har vi en 60-tals ford som vi crusar med på somrarna.
Ha en fin dag!
KRAM

Anonym sa...

Väldigt roligt inlägg, men den nedre filmen vill inte funka, gilla dina grejer skarpt/G

Kjell E/Flanören... sa...

Hej
Den sista, röda traktorn är en Ali Chalmers.
Gick någon sån i byn när jag gick i småskolan.
Typiskt var rattstången som gick ända ner till tvärstaget.
Tack för kommentaren hos mig.