Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.onsdag 18 maj 2011

FOTOTRISS - Många

Fototrissbanners

För första gången ska jag "försöka" medverka i Fototriss. Veckans tema var "Många" skojigt! Skickar lite blandat från varadagen! SKL - (Sveriges kommuner och landstingshus) i Stockholm, det ligger vid slutet av "Horngatspuckeln" nära Slussen och är mycket vackert och mycket speciellt. Men hu, man får inte vara höjdrädd!
Sveriges kommuner och landstingshus


Många kundvagnar finns det hos Coop

Handla måste vi ju alla göra vare sig vi vill eller inte. Då behöver vi en kundvagn även i Tuna Park, Coop i Eskilstuna.

Flera lediga båtplatser finns i vårt vackra område Örnsberg, särskilt vintertid!
Vinter

7 kommentarer:

ingegerd/SIMPAK sa...

Lite oväntade men roliga och fina bilder särskilt nr2.
Ingegerd/SIMPAK

Unknown sa...

Morrn.

Kul att du visar upp dina bilder. Bild 2 är en bra början att "beskära" lite...
En sak kommer du att märka, det är att när man tar bilder så kanske man tänker på typ perspektiv och andra "finesser". Så här efteråt så kanske du skulle stått i mitten och "missat" papperspellen...Kul i alla fall.
Ha de bra.

Hasse A
Min mailadress finns på facebook

Eva sa...

En kul triss med roliga bilder!

Erik "Semlan" sa...

Men se där! Kul att du lämnade in till slut. Ämnet verkar passa dig perfekt. Vardagsbild två ger bra många-effekt. Gillar dina tre foton, speciellt ettan som vanligt folk har svårt att kunna gå in (väktare vid ingången) och uppleva.
Tack för det fotot. :-)
Men trisslänken funkar inte! Jag får gå in via egen länk... Ha en bra dag I-B.

Lena Börjesson (Liisanantti) sa...

Fantasin är det inget fel på. Kundvagnar i stilstudie... Riktigt kul o jag gillar snöbilden. Tog ett tag innan jag såg vad det var :)
Tur att det finns text att fuska till

Evashusotorp sa...

Kul bilder!

Jah Hollis sa...

Det blev ju en fin triss. Snygg vinkel på något så vardagligt som kundvagnarna.