Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.fredag 13 maj 2011

LINNEA - Firar namsdag

Idag är  har jag namnsdag - Linnea! Denna fredag kallas ju också för otursdag! Men peppar, peppar så har jag inte märkt något av det ännu! Skulle vara vädret då? Nej, själv blev jag uppvaktad med fin present från Stadsmuseet i Stockholm och har förmånen att befinna mig i vårt älskade Siggestorp. Kollar en Lady Gaga konsert på TV - Nja, hon är ett fenomen, men skulle nog ha föredragit Supremes som namnsdagspresent från TV. Det var grejer det - "Stop in the name of love", osv. Men man får vänja sig. Vad fanns då i paketet?

Hammare och spade
Inte vilken hammare som helst - Nej en multihammare med William Morris mönster.
Hammare, skruvmejslar en riktig värsting.

Om vädret tillåter ska vi för första gången få betrakta vad som kallas "kosläpp" på Lindholmen i Barva socken. Vore kul, kameran ska med förståss!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med namnsdag! Vilken fin hammare, är det på riktigt!/E

Anonym sa...

Grattis i efterskott!!
Anders