Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.onsdag 23 mars 2011

Travfesten!!!!!

Som travälskare blev jag "skogstokig" när jag såg det nya programmet "Vinnarfesten" i lördag. Trams och åter trams, "Stureplansgräddan", Brolle och annat tjafs, så långt ifrån trav man kan komma.
Citerar här Bengt Adielsson på Expressen: "Programmet fick  mig att börja undra hur det står till med ATG. Egentligen? Det är illa nog att en sådan kalkon får fara fritt mot skyn. Men att ens komma på idén att slopa den raka och snygga redovisningen av V 75-loppen som som många har lutat sig mot?Vi som är besatta av trav har riklig kost i ATG Live och i en utmärkt sändning under eftermiddagen.
Men de måttligt intresserade? De som lägger ner tid och intresse på att komponera en V-75 kupong, är inte beredda att offra en hel eftermiddag för att få resultatet".
Kl 18 lördagar och TV 4 har varit en höjdpunkt då programmet Vinnare visades. Tänk om man skulle hitta på något dylikt när det gäller fotboll eller hockey????? Då blev det nog fart under galoscherna på alla sportintresserade tittare och TV 4 skulle allt få det hett om öronen.

2 kommentarer:

färg o form sa...

Tjohej!! Nu har jag tittat kring hos dig, roligt!! Vi har en lika hund som er, en Buster.
Ha det gott//Hanna

Linnea sa...

Kul från vilkennel? Mascar heter vår, jycken heter Molly och är 13 år nu i april