Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.torsdag 10 mars 2011

Med ögon för rött

Tänkte göra en liten fotoserie som jag vill kalla "Med ögon för rött", en smakprov får bli nedanstående bild, "Matdags". "Jag ser rött" känns uttrycket igen? Rött står för värme, ilska, kärlek och smärta. Rött är färgen som ingen ungår vare sig man tycker om den eller ej. Så nu ska jag samla på små eller stora röda inslag såväl innomhus som utomhus. Jag har nämligen en benägenhet för att "snöa in" på saker och ting. Det lär väl dröja lite innan "vår herre" tar fram målarburken och penslar vårt i de vackraste gröna nyanser.

1 kommentar:

Erik "Semlan" sa...

Så ska det vara. Snyggt I-B. Du har ju fixat det snyggt. Nu är det bara resten... men det kommer.
så skönt, du kan du behålla det flytande till egna behov. :-)