Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.torsdag 24 mars 2011

En grinig dag - Fula bilder

Detta är en grinig dag, trots att solen skiner. Men denna förbaskade blåst tar "ihjäl" mig. Ögonen färgas röda och tårarna rinner. Sen när jag läser att det ska bli upp till 10 grader minus och allmänt svinkallt i helgen så blir man/jag inte gladare. Därför har jag valt några riktigt fula bilder från mitt kära område Aspudden/Örnsberg.
Sen är jag grinig p.g.a. att jag inte kan hantera saker och ting i min blogg. Gadgnet, Widget och vad det nu kan heta. Är helt enkelt inte IT-anpassad. Mer blåst väntar! Får trösta mig med att jag ändå har en god mentor när det gäller min blogg. Visserligen blir han bra trött på mina utbrott när saker inte fungerar, men som den goda pedagog han är så kan han både uppmuntra och säga stopp. Bla!

2 kommentarer:

Erik "Semlan" sa...

Strålande! Du kan ju ordna till det mesta, om du ger det lite tid och klurar.
Min blygsamhet borde stoppa mig ibland.
Snyggt med valmöjligheterna till profil.

Anonym sa...

"Vi finner vad vi söker" - är själen "ful" blir omgivningen densamma.