Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.fredag 19 oktober 2012

Fönstertema - VilsamtLovar, här fanns det en liten stunds chans att koppla av. Vilsamt, ja, efter en lång resa och åkande åt fel håll flera gånger med spårvagn 5 i Göteborg så kändes det helt magiskt att slänga sig på sin hotellsäng, 11 våningen, hotell Scandic Opalen. Efter en räkmacka i baren, så! Rakt in i bingen och trots höjdskräck så va det ju bara att njuta av utsikten.


9 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Inte illa!!! Har bott där en gång men inte hade jag ett så fint rum!
Med en räkmacka i magen sover du förhoppningsvis gott!

larans sa...

Är man tillräckligt trött kan man oftast finna det vilsamt även där man inte normalt hade velat bo!

Violen sa...

Jag tycker det är svårt att sova första natten på ett hotellrum men vila kan man ändå. Vilken utsikt!

Della sa...

Gillar fönster som går ända ner till golvet sådär. En räkmacka, fönstret med utsikten och sängen förstår jag är en bra kombo.

Ninnie sa...

Va härligt med ett så stort fönster och dessutom med vid utsikt!

juanna sa...

Att vila på sängen med en sådan utsikt är naturligtvis vilsamt!

Leena sa...

Oj vilken utsikt! Klart bonus att komma till hotellrummet när man får njuta av något så läckert. Jag tycker alltid även annars att det är skönt med hotellrum, kanske för att jag förknippar det med semester bara, reser aldrig i tjänsten.
Ha en skön fortsättning på helgen!

Anonym sa...

Härligt med utsikt från hotellrummet även om man mest ska sova där. Ser ut att var ett mysigt hotellrum för övrigt också :0)

Erik Semlan sa...

Vilken utsikt, även om man mest använder hotellrummet för nattsömnens skull. :-) Sängarna ser sköna ut, där kan man säkert vila en stund.
Tack för din kommentar.