Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.onsdag 29 augusti 2012

Sett på stan

Kände mig lite lekfull i Söndags, regnet vräkte ner och dagen var så där allmänt trist. Lekte lite med photo shop. Målet var att ha lite roligt och att fördriva dagen.

Sim Sala Bim - Vad ska komma ut ur denna säck?


Hela stan färgades av mystik då säcken äntligen öppnadesSka vi hänga på grabbar................................................!


Så helt plötsligt blev allt sig likt - regnet vräkte ner emedan de små barnen till trummor och ledning kunde dansa sin regndans! Det var fullt ös även utanför Kulturhuset vid Sergels torg!


Dags att dra sig hemåt!


Så kallad växlande molnighet!

2 kommentarer:

ammis sa...

kul promenad i stan där mycket händer. Färggrannt och livfullt kommenterat.

juanna sa...

Du har utnyttjat Stockholms Kulturvecka väl... dessutom finns i texten förklaring till det myckna regnandet: Förskolorna har REGNDANSAT!!
VA faaaaan...