Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.måndag 6 februari 2012

Roy Orbison - Bruce Springsten och Doakören

Rocka fett! Blir bara helt sjuk av glädje av denna video. Kolla, vilken spelglädje, doakören kör så det ryker och publiken verkar helt saliga. Fick en underbar komplimang av en väninna, eller egentligen hennes make. Den där i mitten är ju I-B. Kanske det?  OK, vi har vissa likheter doan och jag! Så jag kan väl låssas, eller!  "In dreams" va jag nog där?

http://www.youtube.com/watch?v=ZHr38NcFytsRoy Orbison föddes 1936 och dog 1988, i en hjärtinfarkt. Han besökte sin åldrande mor och hann knappt komma innan för dörren innan han säckade ihop i hennes armar. Roy Orbison liv blev förknippat med många tradegier. Hans första hustru Claudett, omkom i en motorcykelolycka, 2 av hans söner brann inne i en husbrand. En överlevde och är idag låtskrivare. 2 av hans senare söner som han fick med sin andra hustru Barbara lever, en av dem bor faktiskt i Sverige.Det här är en "hemlig gömma", i denna gamla köksskänk finns det mesta klart att användas för en nostalgitripp. Singlar, EP, LP till och med några stenkakor. Stereon finns kvar och sladdarna till högtalarna går ut genom hål på baksidan. Rock, Soul, Jazz, Disco, Klassiskt, visst! Älskar denna samling!  


1 kommentar:

juanna sa...

Roy Orbinson har jag många goda minnen av / eller med.
Han fanns ju med under tonårstiden och senare.
You got it är en suverän låt - den sitter som den ska och är en klassiker.
Så mkt man dansat till mans musik!!