Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.



onsdag 7 september 2011

After Dark - Dekadens men roligt!

Efter sju dagars ofrivillig frånvaro - en sjukhusvistelse. Något jag förmodligen kommer att skriva mer om i ett annat inlägg, satt jag och sippade på några inslag från en Radio Hjälpens gala för Världens Barn 2009! Kan inte låta bli, blir bara helt galet full i skratt när jag kollar nedanstående inslag med After Dark. "Malena Erman o Caroline af Ugglas". Fantastiska kvinnor på riktigt som här har lånat ut sina röster till dessa galenpannor. Jag kan inget annat än skratta. Saknar dock Lasse Flinkman som jag gärna sett istället för "Babsan" men OK. Lasse driver så länge han orkar sitt fantastiska Café i Landskrona.

http://www.youtube.com/watch?v=oHJhBCMUOVA

Fotonörd som man är så åkte ju kameran fram redan efter första dagens hemvaro. Måste bara testa! Så här kommer en hälsning från Linnea och en lycklig jycker som gillar att matte är hemma.



Ja, inte vet jag varför men fick för mig att blogga in ett!

Det finns så många tack till Huddinge sjukhus dess fantastiska personal, till vänner som funnits där via e-post samt ömsinta hälsningar via face book. Men som sagt, kanske skriver jag lite mer när andan faller på.

6 kommentarer:

Evashusotorp sa...

HEJ!
Hörde du var sjuk, skönt du är bättre nu och kan blogga igen.
KRAM
Eva

Erik "Semlan" sa...

Vitsig länk till After Dark.
Visst minns man sina cirkusbesök, om man gjort några. ;-)
Tyckte det passade som ännu en skylt-triss.
Fick tipset av Johan och hann passera förbi före utställningen. Det var skoj, många passerade förbi. Kul foto i spegeln. :-)
Fortsätt krya på dig och ta det lugnt.

Anonym sa...

Kul att originalen
sjunger

juanna sa...

After Dark var mkt bättre innan de slog igenom. På den tiden då bögklubbar gällde - ironin haglade. De fick anpassa sig så att Svensson inte blev allt för chockad.. Det var tider det!
Vi har en sak gemensamt - klädstill!

Välkommen hem från sjukan - håll dig därifrån - det kan vara farligt!!!

Linnea sa...

Jo, det kan vara sant. Christer Lindarw, Lasse Flinkman och Roger Jönsson startade en klubb på David Bagares gata i Stockholm. AD kallades den, klubben med Dragshow. Sen gick Roger J över till uppstickarna Suprise Sisters. De var fräckare, gjorde det mesta själva, osv. Babsan var en av grundarna till SS. Roger gick tyvärr bort. Gruppen upplöstes, vet inte när.

Anonym sa...

FÖRST:
Vad skönt att du är på G igen! Håll dig borta från sjukhusen snälla du, man blir bara sjuk av dem, hehe.
Och sedan: vilken rolig länk!!! Jag har inte sett den tidigare, skitkul att det är "riktiga" röster!