Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.fredag 14 december 2012


13 kommentarer:

Linnéa sa...

För att säga något så kan ju t.ex motsatsen till mångfald vara enfald. Naturligtvis mycket mer. Denna dam, en av våra bagladys, är lyckligtvis ingen dussinvara. Men ett hem behöver hon som många av de solitärer som snart blir en mångfald i Stockholm där människor far illa!

Linnéa sa...

Enfald, nej jag menar inte damen, systemet!

Violen sa...

Så sorgligt att se! Borde inte finnas ofrivilligt hemlösa i vårt land men de tycks bli fler och fler.

Anonym sa...

Alltid tråkigt att se att detta fortfarande förekommer. Vi borde ha kommit tillräckligt långt i utvecklingen så att ingen ska behöva ha det så.

Monica o Jacob sa...

Ja det är sorgligt att ett "rikt" land inte kan ta hand om sina medborgare på ett bättre sätt;-(
Ha en skön advent;-)

Eva Trillian sa...

I Bland känns det som om vi gömmer oss bakom lagar och regler även när vi ser att det inte fungerar och då kallar vi det "i rättvisans namn". Var tog medmänskligheten vägen?

Erik Semlan sa...

Det är helt klart att det finns människor som har det svårt. Vårt samhälle har blivit hårdare. Orättvisorna ökar. Tankeväckande bild, sorgligt att se hur illa en del tvingas ha det.

Anita - Malta sa...

Tyckte temat var lite knepigt. Läste att mångfald inte var motsatsen till enfald. Men vadå.. tolkingen är fri. För mig är motsatsen enskild men vet inte om det stämmer. Din bild berör. Hemskt öde livet har för vissa.

Linnéa sa...

Nä, motsatsen till mångfald är enskild, men jag var lite spydig, därför skrev jag enfald med tanke på hur många har det!

Pysselfarmor sa...

Jag vet precis vem det är den damen...jag förstår inte riktigt att inte hon "tas om hand" och får ett boende. Hon har ju varit i många många år nu där runt Mariatorget. Inget drogmissbruk vad jag kan se, men någon form av sjukdom kanske...dock behöver hon ett varmt hem och en hand att hålla precis som vi andra. Fy vårt samhälle är!

Jag brukar ge henne pengar, eller rikskuponger till mat.

Marja sa...

Vilket bra inlägg i detta tema. Får en verkligen att tänka till.

Pysselfarmor sa...

jooo jag anar "problemet"....och jag vet att det kan ställa till det ibland...men mig har hon varit "snäll" med ;-)

juanna sa...

En effekt av politik där människan inte ses som en resurs...
Kan man kalla det socialdarwinistisk politik!?