Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.fredag 1 juni 2012

Fönstertema - Vetenskap


Usch så svårt, samtidigt ska det bli spännande att se vad alla har hittat på! Jag viker mig, jag fuskar lite. Bilden är inte ny men - "Ni ska inte tro att jag är korkad bara för att jag är en liten hund, lär tillhöra de smartaste raserna!"

"En ny vetenskap, jo IT  o allt det där andra. Tänk att jag har ett eget fönster mot omvärlden, där jag kan chatta med Sigge, som tyvärr bara finns i himlen nu." "Hoppas inte matte har skämt ut sig totalt, men hon är lite sliten o trött nu!"


Vet inte, men vetenskap är det väl ändå på något plan, fönster, tja hade ju kunna pilla med lite av arbetsrums fönstret men, nä valde bort.


12 kommentarer:

Hanna sa...

Vad rädd jag blev när jag fick se att någon kikar fram mellan skärmen och hyllan... Med den vetenskap som tagit oss såhär långt så dröjer det nog inte länge förrän hundar kan surfa...

larans sa...

Vilken annorlunda och bra tolkning på vetenskapligt fönster!

Pumita sa...

Vad är det som säger att hundar inte kan vara intresserade av teknik och vetenskap? Det kanske är vi som inte förstår bättre... ;)

Susanne sa...

Haha, vilken rolig bild. Det ser verkligen ut som hunden noga studerar bildskärmens hund! :)

Anna tassar in.. sa...

Hi hi..jag smälter..snart börjar han blogga ska du se..

BP sa...

Du, det där är temats absolut fyndigaste och därmed bästa bidrag!!! Love it!!!
Å hur f*n fick du hunden att sitta som världens proffsigaste modell framför skärmen. Det är nog en vetenskap för sig - hur du lyckades med det alltså;-)

Linnea sa...

Mollan är väldigt speciell. Hon hoppade jämt upp bredvid mig. Hade en vanlig stol bredvid kontorstolen, där satt hon som en smäck! Idag är hon inte lika spänstig!

Erik Semlan sa...

Du löste vetenskapen på ditt egna sätt. Härligt hur du fått Molly att sitta snällt och titta på skärmen. En härlig hund, väldigt speciell, helt klart. Kul! :-)

Jah Hollis sa...

Det var väl en fin variant på temat. Fantasifullt.

Anonym sa...

duktig hund :) dessutom ser det ju ut att vara WINDOWS installerat på datorn så det blir ju ett dubbelt vetenskapligt fönster :)

Mia sa...

Helt underbart! :-))

juanna sa...

Härlig bild på Molly! Hon är kanske studerande?? på distans!!