Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.lördag 16 juni 2012

Fönstertema - Valfritt


Veckans fönstertema blev valfritt, vilket försätter en "mespropp" som mig i beslutsångest. Ska jag ta Aftonbladet eller Expressen. Hua! Sen skulle man ju gissa lite också! Så, jag klämde till med en bild av 300 som jag jobbat med den senaste veckan. 


Fönster finns det gott om - eller hur! Ganska lätt o gissa i vad jag tagit bilden. Ett speciellt sammanhang här i Stockholm.


13 kommentarer:

juanna sa...

det var tider det!
allt har sina fördelar och nackdelar.
tänk o va tvungen o sitta mittemot andra passagerare... pina för många.

När jag gick på syrreskolan trodde en klasskamrat att det var förbjudet att prata i tunnelbanevagnen eftersom alla satt tysta och blickade neråt åt golvet till.

Anna tassar in.. sa...

Du..det är så pass trevligt att ta en tur till Waldermar..mmm den är fin den spårvagnen..cool bild..bra jobbat.

Mia sa...

Jättefin bild med mycket nostalgi också...som jag gillar :-)

larans sa...

Härlig gammal nostalgi! Här nere i Skåne funderar flera städer på att införa spårvagnssystem igen. Men det blir nog inte med så här fina vagnar!

Erik Semlan sa...

Det är roligt att de håller liv i de gamla spårvagnarna och visar upp dem då och då. :-)
Snygg bild innan vagnen fylls av passagerare. Man ser mer av själva spårvagnen på ditt fönsterfoto. Riktigt läckert foto. Vad menar du med; "sen skulle man ju gissa lite också!"? Det är väl helt valfritt fönster denna gång?!
Men vill du gissa lite mer, kan du kolla in mitt fönster, jag valde den varianten på mitt valfria fönster denna gång! ;-)

Stare Ström sa...

Massor av fönster och tänk att du lyckades ta vagnen tom på folk!

BP sa...

Älskar dessa gamla spårvagnar. Har dock aldrig åkt i dom. Så fint underhållet den är - å riktigt vernissat trä. Ja, många fönster också för den delen. Kult!

Susanne sa...

Nej, inte är det någon gissningstävling inte, precis som Erik skriver. Men det får man ju ordna om man vill - helt valfritt. :)

Nej, inte heller jag har åkt de där spårvagnarna i Stockholm. Senast var i Göteborg och nästa blir nog i Milano. Fin bild du tagit.

llhertz sa...

Vilken pärla! Så den glänser och glittrar nyputsad och välkomnande. Läckert och läcker bild. Jag har inte sett Stockholmsvagnen men åkt i Norrköpings och Göteborgs något mindre ålderstigna varianter :)

Pumita sa...

Mm, härliga spårvagnen. Älsar din bild! :) Den gamla varianten har jag åkt med för ett antal år sedan men inte de där nya som ser betydligt tråkigare ut. Och så finns det visst en som serverar kaffe också. Det vill jag gärna ha.

Leena sa...

Nostalgiskt och fint! Hoppas de har kvar den länge.

NatureFootstep sa...

snyggt fotat. :)

Anonym sa...

jättefin bild. tänk om mina fönster var så rena :)