Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.söndag 18 november 2012


Skånska fönster - Nej alldeles för begränsat för mig som Stockholmare. I Skåne har jag varit men fönster är det ont om i mitt bildarkiv, inga gäss synliga heller.


Så begränsat tema fick begränsad bild. Fönster någon stans där borta. Frithiof Nilsson Piraten en äkta skåning, snällt av honom att gå ut med Molly.

Veckans fönster 201 (16/11): Skånskt

5 kommentarer:

Susanne sa...

Ah, ännu en Piraten-bild i Veckans fönster. Roligt att han används till att hålla ordning på hundar. :)

Lena Börjesson (Liisanantti) sa...

Inget fel på din humor, märks att du tillbringat tid i GBG och fått med dig lite GBG-humor :)

Leena sa...

Skön bild på Piraten! Och Molly verkar trivas i sällskapet! Tänk att vi hade samma gubbe, efter många om och men! Lite roligt är det med svåra teman :)

Erik Semlan sa...

Härlig bild på statyn och Molly. :-)
Ser lite villafönster i bakgrunden, så ditt foto passar in bra.
Du klurade till det snyggt. Hälsa Molly från mig. :-)

juanna sa...

Vilken tur Molly har som stöter på kulturpersonlighet - som är vänlig nog att göra just det hon vill - rastas,,, rörelse... frisk luft.
Kul bild!!