Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.lördag 29 september 2012

Veckans fönstertema - BokligtMitt bidrag denna vecka är en bild från Göteborgs Centralstation. Mitt tåg till Stockholm skulle avgå 17.40. För att "roa" väntande resenärer som pågick författarintervjuer under hela eftermiddagen. Här intervjuas Catharina Ingelman Sandberg av Harald Treutiger.


Han bara lyssna en liten stund, det intressanta är att Catharina I S är marinarkitekt från början varit inblandad i många dykarprojekt. Nu har hon skrivit en bok om busiga pensionärer. Fönstren, ja det finns gott om fönster på Göteborgs Centralstation. Tyvärr hann jag aldrig besöka Bokmässan då jag var där i ett annat tjänsteärende!

4 kommentarer:

larans sa...

En bra lösning "så där i förbifarten" på veckans bokliga fönstertema!

Pumita sa...

Haha, vad kul med lite humor mot mitt tråkiga bidrag! :) Kaffe med rån, ja... den har jag läst. Välskriven, lättsam och rolig, rekommenderas!

Erik Semlan sa...

Trevligt att de även sprider ut bokmässan på andra ställen i stan. Kul. Bra fångat när du passerade förbi. Ett författarporträtt. :-)

Pysselfarmor sa...

Ja det gäller att "klicka fast" alla möjliga fönstervarianter så att man har något "på lut" till Veckans fönster. ;-)) vilken tur för dig att detta på Göteborgs central....


Vi var på Ljusstråk, en form av kultur- och konstrunda i Noratrakten, tillsammans med goda vänner. Skulpturparken fanns där men var visst litet misskött för det var något "mankemang" med vem som hade ansvaret för att "underhålla den"....ja diskussionen var väl om den överhuvudtaget skulle underhållas för det är väl en del av konstverken som t.ex. är av gräs och en del konstnärer tycker att en del av konsten är att tiden får ha sitt "lopp".....
Just när vi var där så var det en stor födelesedagsfest, men annars hade det nog varit väldigt tomt, men det gör inte oss något. Maten var okey men inte kulinarisk höjdare i och för sig, men det får man kanske räkna med med tanke på priset vi betalade. Vi hade varit igång hela dagen på olika aktiviteter så vi sökte just då lugnet efter middagen....