Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.fredag 18 maj 2012

Ordlös Lördag - Misslyckad


Logga / hö-klicka / spara
17 kommentarer:

Linnea sa...

Den här bilden hade alla möjligheter att lyckats. Står högst upp i Södra Stations byggnaden. Har släpat med mig teleobjektivet till jobbet. Oskärpa, snett, blaaa! Har donat o fixat, konventerat till svartvitt. Men fy för den "lede"

HansHB sa...

Resultatet ble ok!
Ha en ordløs kveld!

Monica o Jacob sa...

Ett riktigt litet mästerverk ser ut som ett riktigt gammalt foto;-)
Ha en skön helg;-)

llhertz sa...

Ibland blir inte bilden den som man ser för sitt inre öga (oftast inte vad beträffar mig). Ibland hjälper det att trixa och fixa, och framför allt tror jag det är lärorikt. Du får inte vara för sträng mot dig själv! :)

Annemor sa...

Hva var feilen her da?
Aha - du hadde et annet bilde i hodet ditt.
Nyt kvelden

http://www.starbear.no/mormor/2012/05/18/ordlos-lordag-7/

BP sa...

NU har jag tittat på denna bild ett bra tag. Tyckte den var otroligt ball, industriell på något sett och annorlunda.
Sedan läste jag din kommentar, vilket jag inte borde ha gjort...
Du har nog betydligt högre krav på dina kort än vad jag har. Personligen tycker jag att bilden är en extremt lyckad variant på något jag inte kände igen, vilket jag borde ha gjort;-)

Eva Trillian sa...

Rörigt kanske, men annars fick jag allt fundera på om den verkligen kan klassas som misslyckad ;-)

Linnea sa...

Jo, visst är den kass. Kolla hur jag ställt till det. Konstiga linjer överallt. Men OK, har blivit väldigt självkritisk, egentligen va "det roligare förr" då jag inte värderade allt!

Hanna sa...

Jag vet hur det är, när man själv tagit bilden har man förväntningar på hur den skulle se ut. Det roliga är att andra kan tolka den helt annorlunda. Jag tycker att din bild blev häftig!

Pysselfarmor sa...

hmmmm är det "Villa" Ludvigsbergs torn som sticker upp där mellan byggnaden i förgrunden och stadshustornet....jag har stått någon annanstans och försökt få till en sådan bild, men perspektivet är helt omöjligt kan jag säga...håller med dig blir en märklig bild....

Tina´s PicStory sa...

still beautiful :)

Maria Lundmark Hällsten sa...

Egentligen en fin bild men kanske något "platt", eller hur man nu ska säga det. Men inte helt misslyckad om du frågar mig.

Erik Semlan sa...

En klart godkänd bild som jag själv inte skulle kalla misslyckad!
Visst kan man ha lite synpunkter, men fotot visar på en massa tak och det gör ju bilden ganska bra. Självkritisk är nog inte fel att vara, men nu tycker jag du tog i lite väl mycket och var taskig mot din egen bild. :-)

Marja sa...

Jag gillar den här bilden. Fina silhuetter och skarp kontrast mellan mörker och ljus. Den skulle vara tacksam att måla av...

juanna sa...

Bilden blev lite grötig - men med lite mindre svärta skulle det bli bättre...
Inte misslyckad - bara mindre lyckad!

SigridfraEnget sa...

Tycker det blev en ganska kul bild...

Ezter sa...

Jag tycker den är bra, men vet ju inte vad du tänkt dig egentligen!