Välkommen till min blogg

Varmt välkommen till min blogg! Jag har skapat denna för att ha lite roligt, dela foton och annat med andra intresserade. Som nämns i min profil älskar jag hundar, promenader, min lilla familj och torpet. Alla foton som visas på min sida är tagna av mig själv (IB Linnea) om inte annat anges. Min mor hette Elsa Linnea därav namnet på min blogg!
Du får gärna kommentera mina inlägg och kan välja om du vill vara anonym eller uppge en adress till egen blogg eller e-postadress.

OBS: Alla bilder i inläggen kan klickas upp till större storlek.tisdag 9 augusti 2011

"DET ÄR BÖGARNAS FEL" - Ironi på hög nivå!

 
Allsång på Skansen!
 
 
För er som missade programmet och "grande final" får här en chans att skratta åt detta. Själv så kiknade jag nästan, snacka om ironi med ypperlig underhållning!

4 kommentarer:

juanna sa...

Jag gillar Det är bögarnas fel.
Det gör inte alla.
Ironin går dem förbi.
Sketchen är anmäld för "hets mot folkgrupp"!!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article13427770.ab

juanna sa...

JK har bestämt att "Det är bögarnas fel" inte är hets mot folkgrupp utan utgör SATIR!!!
http://www.svd.se/kultur/bogarnas-fel-inte-hets-mot-folkgrupp_6379536.svd

Åskväder o ösregn i Stockholm - precis vad som behövs.

Anonym sa...

Ser aldrig programmet, jo det första för BAO:s skull. Annars såg jag endast programmen när jag bodde i skåne och längtade hem. Såg alltså inte framträdandet men har läst kritiken i tidningarna och finner det löjligt att folk ens orkar bry sig. Men god satir ska ju ha den effekten annars är det inte god satir. Juanna, åskväder och regn behövde vi oneklingen, men varför just när jag var tvungen att gå ut?
Vill kommentera om "den skrattande kon" men det går ju inte. Purkojs? Jo jag vet att det inte stavas så men min franska var alltid bedrövlig. Hade dock Ab på studentskrivningen vilket visade att undrens tid inte var förbi.

Linnéas systerson Janne

Linnea sa...

Det är tråkigt om någon där ute blir lessen eller kränkt! När det gäller "bögarna" och alla LHBT (Lesbiska, Bögar, Bisexuella, Transsexuella) så tycker jag verkligen att satiren var ett stöd. Om nångon som tillhör ett religöst samfund blev kränkt, ja då kanske man skulle ta sig en funderarer på hur världen fungerar när det gäller synen på abort, homosexualitet, kvinnliga präster osv.